Geen producten (0)
Geen producten (0)

SOFAR SOLAR omvormer 1.1 kw t/m 20 Kw vanaf € 312,00

€ 375,00 € 312,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving
VRAAG NAAR BESCHIKBAARHEID A.U.B , MOMENTEEL NIET ALLES OP VOORRAAD! 

Beschrijving

SOFAR 1100 TL-G3 , 1 fase omvormer vanaf € 312,00 ,  voor zonnepanelen van een hoge kwaliteit met 10 jaar garantie, zeer hoog rendement , gratis wifi  en  dc switch , transformatorloos .

Tevens uit voorraad leverbaar , vanaf 1.1 Kw t/m 20 Kw -in 1 en 3 fase fase .
 
U kan een keuze maken tijdens de bestelling voor een andere uitvoering omvormer .

De Sofar Solar omvormers zijn standaard voorzien van een wifi-module (WLAN) en DC-schakelaar en hebben een handig lcd-scherm waarop jouw klant de productie van de installatie makkelijk kan volgen. Met de Solarman Pro App kan jij jouw geïnstalleerde systemen volgen en via de Solarman Home App kan je toegang geven tot alle relevante informatie over het systeem!

enkelfase en 3-fase omvormers
De enkelfase serie is verkrijgbaar van 1,1 kW tot 5 kW, waarbij omvormers vanaf 3 kW verkrijgbaar zijn met 2 MPPT-trackers waardoor het systeem optimaal presteert. De efficiency van deze omvormers zit met 97% tot 98% in de absolute top.
Voor grote installaties zijn er ook 3-fase omvormers met een vermogen van 4,4 kW tot 70 kW. De efficiency hiervan is zelfs meer dan 98%.
Op de omvormers zit een productgarantie van 10 jaar. De omvormers worden standaard verzekerd bij US CHUBB Insurance Corporation Company, waarmee eventuele garantieclaims altijd kunnen worden afgehandeld.
Doordat deze omvormer het IP65 keurmerk hebben kunnen ze ook buiten worden opgehangen.
 
 Data Sheets :