Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

ABB Solar Inverter PVI-10.0-TL-OUTD-FS , driefase

€ 1.999,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving
 
De ABB driefase 10,0 en 12,5 kW niet-geisoleerde inverter is toonaangevend in zijn domein. Deze voor industriële en privé toepassingen ontworpen driefase inverter is uniek vanwege zijn mogelijkheid tot controle van de prestaties van de zonnepanelen en dan met name tijdens wisselvallige weersomstandigheden. Dit transformatorloze toestel bevat twee onafhankelijke MPPTs en heeft een rendement van maximaal 97,8%. Het grote ingangsspanningsbereik zorgt ervoor dat de inverter geschikt is voor laagspanningsinstallaties met een beperkte stringomvang. De inverter is beschikbaar met een optionele volledig geintegreerde DC- schakelaar en zekeringen, ook bevat de inverter een functie voor het op afstand uitschakelen van de gelijkstroom. De inverter bevat geen elektrolytische condensatoren waardoor een langere levensduur verkregen wordt.
 

ABB
Wereldwijde producent van omvormers
ABB is één van de meest gerenommeerde producenten voor omvormers. Sinds 2013 heeft het Amerikaanse bedrijf Power One zich bij het Zwitserse bedrijf ABB samengevoegd. Nu wordt de naam ABB gehanteerd. Inmiddels is ABB in meer dan honderd landen actief en zit de hoofdvestiging in Italië. Ook in Nederland wordt er veelvuldig gebruikgemaakt van de producten van ABB. Behalve omvormers worden er ook andere automatiseringsoplossingen ontwikkeld. Zo blinkt ABB bijvoorbeeld uit in het monitoren van de opgewekte zonne-energie. Om volledig up-to-date te blijven, investeert ABB jaarlijks meer dan 1,5 miljard euro in onderzoek, technologie en ontwikkeling. Alles om de klant te voorzien van de laatste ontwikkelingen.

ABB Omvormers
Voor iedere PV-installatie
ABB heeft voor iedere PV-installatie een geschikte oplossing. Er is een breed assortiment aan enkel- en driefase stringvormers te verkrijgen. Om de omvormers beter te beschermen, zijn ze stofbestendig en spatwaterdicht. De omvormers bevatten geen draaiende delen. Deze  zijn namelijk gevoelig voor tem­pe­ra­tuur­wis­se­lin­gen en slijtage. Door de bescherming zijn de omvormers buiten en in schuren of loodsen te gebruiken. Met ABB vind je altijd een geschikte oplossing. Dit geldt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Erg populair is bijvoorbeeld de UNO omvormers voor de residentiële markt. Voor grootschalige projecten is de PVS-serie zeer geschikt. Deze gaat van PVS100 tot en met PVS175. De omvormers worden geleverd met een garantie van 5 of 10 jaar.

Dubbele MPP-trackers
Sneller het optimale omzettingspunt
Omvormers van ABB berekenen sneller dan andere omvormers wat het meest optimale omzettingspunt is. Dit wordt gerealiseerd dankzij de dubbele MPP-trackers. De omvormer meet met twee eenheden, waardoor er op de meest optimale manier rendement uit de zonnepanelen wordt gehaald. Zelfs wanneer schaduw of vuil tijdelijk een beperking voor het opwekken van de energie zorgt.

ABB React
Zonne-energie voor later
Tijdens een piekperiode wordt overtollig opgewekte zonne-energie teruggeleverd naar het net. Steeds meer klanten willen de opgewekte energie liever zelf gebruiken, bijvoorbeeld in de avonduren als het donker wordt. Met ABB React (Renewable Energy Accumulator and Conversion Technology) is het mogelijk om energie voor later op te slaan. De zonne-energie wordt opgeslagen in een lithium-ionbatterij.

Monitoring
Meten op afstand
Wil je klant graag monitoren hoeveel zonne-energie er wordt opgewekt? ABB biedt uitgebreide monitoringsystemen die compatibel zijn met andere ABB-producten. De klant kan zelfs op afstand bekijken hoe de zonnepanelen functioneren. Hiervoor is een bijbehorende app ontwikkeld 

ABB
Waarom ABB oplossingen?

  • Breed portfolio aan enkel- en driefase stringomvormers;
  • Zeer geschikt voor de agrarische sector;
  • Meer dan 40 jaar wereldwijd ervaring;
  • Continu verbetering;
  • Stille apparaten;
  • Omvormers zijn IP65 goedgekeurd.