Geen producten (0)

12 Kw Sprsun GCK/C-12 L Monoblok

€ 2.100,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

12 Kw lucht water Warmtepomp met Subsidie mogelijkheid. DEMO , ALTIJD BINNEN GESTAAN .

Voor deze warmtepomp is de subsidie volgens de lijst 1750 euro .

Deze warmtepomp heeft een Verwarming en Boiler functie.

Meldcode : KA04754          Merk en type : SPRSUN CGK/C -12 L

Volgens de apparatenlijst van  RVO. een subsidie mogelijkheid van circa 1750 euro .Zie ter controle pagina 53, merk  Sprsun CGK/C-12 L. Voor meer informatie en aanvragen zie de website RVO voor ISDE subsidie's en kijk eens bij onze ruriek "SUBSIDIE "

Wij zijn niet aansprakelijk voor de verstrekking van de subsidie en eventuele wijzigingen in het subsidie beleid .

Wil je overstappen op elektrisch verwarmen of wil je zoveel mogelijk gas besparen? Dan is een lucht-water warmtepomp dé oplossing. Een lucht-water warmtepomp gebruikt elektriciteit waardoor aardgasvrij wonen een stap dichterbij komt. 

 Hoe werkt een lucht-water warmtepomp?

Een lucht-water warmtepomp is een warmtepompsysteem die de buitenlucht als bron gebruikt. Een zogenaamde ‘buitenunit’, een grote ventilator (soort airco-unit), haalt warmte uit de buitenlucht. De warmte wordt via leidingen getransporteerd naar de verdeler die binnen in huis staat.

De warmtepomp  zet de buitenlucht, van bijvoorbeeld 5⁰ Celsius, om in verwarmingswater van 40⁰ Celsius. Dit is de temperatuur die in veel huizen nodig is om de vloerverwarming in je huis mee te verwarmen. De compressor in de warmtepomp verhoogt de bronwarmte naar een hogere temperatuur.

De Installatie is erg gemakkelijk omdat het om monoblok warmtepompen gaat die alleen een buiten unit hebben en al gevuld zijn met gas door de fabriek . Er is géén STEK installateur nodig om dit te doen. Iedereen met verstand van zake kan deze pomp installeren.

De warmte pompen die wij u leveren werken bij buiten temperaturen van -25 graden tot + 45 graden.

 

 

Werking lucht temp  (-25℃)—45℃

Water temperatuur maximaal 55 graden.

Compressor Type Copeland Scroll .

Ook interessant

€ 2.150,00 € 2.995,00
€ 1.750,00 € 2.250,00