Geen producten (0)
Subsidie € 2625
DEMO
Demo 2 Control panel Warmtepomp2
1 2 3
 

7 Kw MEETING Warmtepomp met 2625 euro Subsidie

€ 2.950,00 € 1.650,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

MEETING Warmtepomp 7 Kw Lucht-Water Warmtepomp met Subsidie mogelijkheid .  

 Nu subsidie € 2625 

MEETING Warmtepomp MD20d , dit betreft een  DEMO model , heeft binnen gestaan , wel aangesloten geweest . maar paar uur aan geweest .

 

De boilerfunctie betekend dat er een tapwaterboiler op aangesloten kan worden en dat er een driewegklep aansluiting is , er komt géén warm tapwater uit de warmtepomp zelf .

 Volgens de apparatenlijst van  RVO. een subsidie mogelijkheid van circa 2625  euro .Zie ter controle  de website RVO voor ISDE subsidie's en kijk eens bij onze ruriek "SUBSIDIE "

Meld code : KA12679

Bij de warmtepomp heeft u nog een   externe circulatiepomp nodig, deze is niet inbegrepen. 

Wil je overstappen op elektrisch verwarmen of wil je zoveel mogelijk gas besparen? Dan is een lucht-water warmtepomp dé oplossing. Een lucht-water warmtepomp gebruikt elektriciteit waardoor aardgasvrij wonen een stap dichterbij komt. 

 Hoe werkt een lucht-water warmtepomp?

Een lucht-water warmtepomp is een warmtepompsysteem die de buitenlucht als bron gebruikt. Een zogenaamde ‘buitenunit’, een grote ventilator (soort airco-unit), haalt warmte uit de buitenlucht. De warmte wordt via leidingen getransporteerd naar de verdeler die binnen in huis staat.

De warmtepomp  zet de buitenlucht, van bijvoorbeeld 5⁰ Celsius, om in verwarmingswater van 40⁰ Celsius. Dit is de temperatuur die in veel huizen nodig is om de vloerverwarming in je huis mee te verwarmen. De compressor in de warmtepomp verhoogt de bronwarmte naar een hogere temperatuur.

De Installatie is erg gemakkelijk omdat het om monoblok warmtepompen gaat die alleen een buiten unit hebben en al gevuld zijn met gas door de fabriek . Er is géén STEK installateur nodig om dit te doen. Iedereen met verstand van zake kan deze pomp installere

De Meeting warmte pompen die wij u leveren werken bij buiten temperaturen van -20 graden tot + 45 graden.

De Installatie is  gemakkelijk omdat het om monoblok warmtepompen gaat die alleen een buiten unit hebben en al gevuld zijn met gas door de fabriek . Er is géén STEK installateur nodig om dit te doen. 

Specificatie MD20  :

Rated heating capacity KW 7

Rated Cooling capacity 5 ( Niet standaard )

Average heating input power KW 1.84

Rated heating input current A 9 Max outlet water temp ℃ 55

COP 3.8

PowerV/Hz 220V/50

Noise Db(a) 50 op 3 mtr

Dimension W*D*H mm 1140×360×540 Packing size W*D*H mm 1200*400*710

Unit weight KG 75

Refrigerant R417A

Working air temp range ℃ (-20℃)—45℃ c

Compressor Type Panasonic

Fabrieksgarantie 12 maanden .