Geen producten (0)
Geen producten (0)
Aanbieding
Aanbieding
Hiseer pressurized hot water cylinder 100l2 0 Hiseer heat pump cylinder hot water tank 2
1 2
 

Buffervat 500 Liter met bijverwarmingen R.V.S Binnentank .

€ 1.175,00 € 775,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Buffervat 500 Liter .

De Hiseer Buffertank heeft een R.V.S binnentank met anode en een buitenmantel van verzinkt staal met afwerking in witte kleur .Gevuld met 50 mm hoogwaardige PU isolatie voor een gering warmteverlies .

De Hiseer Buffervaten ( géén inwendige coils ) hebben standaard een ingebouwd bij verwarmingselement van 2 Kw om ondersteuning te kunnen bieden op koude momenten .

Dit element kan u zelf op het vat instellen en uitschakelen als u dat wil .

Met dit buffervat voldoet u aan de hoogste eisen van warmteopslag, met name waar warmtebronnen worden gebruikt die hun optimale efficiëntie alleen onder volle belasting bereiken. (bijvoorbeeld vaste brandstofketels). Tijdens de werking van de warmtebron wordt er meer warmte gegenereerd dan door de eindgebruiker wordt afgenomen. Het overschot aan warmte verwarmt het water van het buffervat en wordt opgeslagen. Later, in de stilstaande fase van de warmtebron, kan deze warmte worden gebruikt. Het Hiseer buffervat is geschikt als buffer voor Solarinstallaties, warmtepompen, hout- of pelletkettels en kan ook worden gebruikt i.c.m. stadsverwarmingssystemen

Kleur Wit , levering uit voorraad .

Let op de aansluitingen op de tank kunnen iets afwijken van de foto's . 

Afmeting rond 700 mm x 1850 mm Hoog .