Geen producten (0)
Geen producten (0)
Aanbieding
Hiseer tank 1 0 Hiseer heat pump cylinder hot water tank 1
1 2
 

Buffertank 150 Liter met bij verwarming 2 Kw met R.V.S binnentank .

€ 575,00 € 425,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Buffervat 150 Liter .

De Hiseer Buffertank heeft een R.V.S binnentank met anode en een buitenmantel van verzinkt staal met afwerking in witte kleur .Gevuld met 50 mm hoogwaardige PU isolatie voor een gering warmteverlies .

De Hiseer Buffervaten hebben standaard een ingebouwd bij verwarmingselement van 2 Kw om ondersteuning te kunnen bieden op koude momenten .

Dit element kan uzelf op het vat instellen en uitschakelen als u dat wil .

Met dit buffervat  ( heeft geen inwendige coils ) voldoet u aan de hoogste eisen van warmteopslag, met name waar warmtebronnen worden gebruikt die hun optimale efficiëntie alleen onder volle belasting bereiken. (bijvoorbeeld vaste brandstofketels). Tijdens de werking van de warmtebron wordt er meer warmte gegenereerd dan door de eindgebruiker wordt afgenomen. Het overschot aan warmte verwarmt het water van het buffervat en wordt opgeslagen. Later, in de stilstaande fase van de warmtebron, kan deze warmte worden gebruikt. Het Hiseer buffervat is geschikt als buffer voor Solarinstallaties, warmtepompen, hout- of pelletkettels en kan ook worden gebruikt i.c.m. stadsverwarmingssystemen

Kleur Wit , levering uit voorraad .

Let op de aansluitingen op de tank kunnen iets afwijken van de foto's . 

Zeer goede isolatiewaarde , temperatuurverlies slechts 2 Graden per 24 uur

 

 Afmeting rond 470 mm x 1450 mm hoog .